Oletko sinä kasipallon kunkku?

BowlCircus-keilaviihdekeskukset tarjoavat biljardin ystäville paikkakunnan parhaat pelipöydät. Tule pistämään pallot pusseihin Vantaalla, Espoossa, Vuokatissa ja Saimaalla Brunswickin kilpatason biljardipöydillä. Flamingoon olemme rakentaneet myös erillisen biljardikeskuksen VIP-tiloineen. Sellossa voit pelata omassa rauhassa keilaviihdekeskuksen parvella.

Flamingo: 6 pöytää ja 1 pöytä yksityiskäytössä
Sello: 5 pöytää, joista 2 on mahdollista saada yksityiskäyttöön
Vuokatti: 3 pöytää, mahdollisuus yksityiskäyttöön
Saimaa: 2 pöytää

BowlCircus Flamingo biljardiVIP.jpg

BOWLCIRCUS FLAMINGON YKSITYINEN BILJARDITILA

Flamingon toimipisteeseen olemme luoneet tyylikkään tilan, jossa biljardin pelaaminen on viety täysin uudelle tasolle. Yksityistilassa voit esimerkiksi viettää juhlia tai katsella urheilulähetyksiä jopa 30 hengen voimin. Kisakatsomot ja muut tilaisuudet onnistuvat loistavasti anniskeluoikeuksin varustellussa tilassa, josta löydät laadukkaat TV-näytöt, musiikkisoittimen ja muut tarvittavat laitteet. Tila on yhdistettävissä edustavaan saunaosastoomme ja sinulla on myös mahdollisuus tilata nautittavaksi herkullisia menujamme.

klassikko_bowlcircus_burger_400_01.jpg

PELIMIEHEN EVÄÄT

Tarjoamme BowlCircus-keittiöstä monenlaisia herkkuja nautittavaksi pelaamisen tai jälkipelien yhteydessä. Listalta löydät mukavat naposteltavat ja tuhdimmat nälän kukistajat ruokaisista salaateista burgereihin, lasten annoksia unohtamatta. Erä biljardia on mukava lopetella vaikkapa itseleivotulla mustikkapiirakalla tai Oreo® Milkshakella. Tutustu BowlCircus-menuun.

Vanhemmille keilamestareille ravintoloissamme on A-oikeudet sekä mahdollisuus järjestää yksityistilaisuuksia saunaosastoillamme tai kokouksia edustustiloissamme. Kysy lisää myyntipalvelustamme.