IDYLLISESTI SAIMAAN RANNALLA

Holiday Club Saimaalla lomailu on viety aivan uudelle ulottuvuudelle. Saimaan rannalla, luonnonkauniilla alueella sijaitseva lomakeskus tarjoaa matkailua kaikille aisteille. BowlCircus Saimaa sijaitsee Holiday Club Saimaan päärakennuksessa.
Saimaan BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 12 rataa, keilaajia palvelee oma baari. Holiday Club Saimaan useat ravintolat tarjoavat herkut myös hohtokeilaajille. Keilauksen jälkeen voit viilentäytyä Cirque de Saimaan kylpylässä ja rentoutua Saunamaailman löylyissä ja suihkuissa.

UPEAT PUITTEET HOLIDAY CLUB SAIMAALLA

Myös Saimaalla hohtokeilataan

BowlCircus-keilaviihdekeskus on vain Saimaan monista upeista harrastuspaikoista! Holiday Club Saimaa on todellinen lomakeskus, jossa kaikki palvelut ovat saman katon alla.  Cirque du Saimaa -kylpylämaailma, jääareena, Saunamaailma Harmony Spa -hemmotteluhoitoineen sekä useat ravintolat takaavat rennon lomatunnelman. Kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös ensiluokkainen golf-kenttä, Kauppakeskus Capri ja Angry Birds Activity Park.

Holiday Club Saimaa tarjoaa huippuluokan tilat kokouksiin ja tapahtumiin. Lähes kaikki kokoustilat voidaan yhdistää keskenään yhdeksi isoksi tilaksi muunneltavien väliseinien avulla. Kysy lisää HCR Saimaan myyntipalvelusta!