VUOKATISTA KAIKKI ALKOI

Vuokatissa voit yhdistää useita eri sisä- ja ulkoharrasteita. Vuokatin kaunis luonto tarjoaa useita eri ulkoiluvaihtoja vuodenajasta riippumatta. Vauhdikkaan päivän voit päättää vaikkapa Katinkullan rentouttavassa kylpyssä.

Vuokatin upea keilaviihdekeskus on perustettu jo 2005 golfkenttien ja Katinkullan lomakeskuksen läheisyyteen. Vuokatin BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (8 ja 8 rataa vastakkain) sekä 3 biljardipöytää. Keilaviihdekeskuksen biljardisalissa on 3 kilpatason biljardipöytää ja salin voit vuokrata myös yksityiskäyttöön. Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunaosasto koostuu sauna- ja yksityistilasta, keilaviihdekeskuksen ravintola-alueella on mukava viettää iltaa ja seurata vaikka urheilulähetyksiä.
 

MONIPUOLINEN BOWLCIRCUS VUOKATTI

Hohtokeilausta Vuokatissa

BowlCircus Vuokatin saunatiloissa voit seurata keilailua heittäessäsi löylyjä. Löylyihin mahtuu kerrallaan noin 10 ja saunatiloihin 15 henkilöä. Samalla voit katsoa vaikkapa urheilua saunaosaston näytöiltä.

Saunaosaston yksityistila on varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä, tila sopii mainiosti kokoustilaksi. Myös biljardisalimme on mahdollisuus varata kokonaan yksityiskäyttöön. Toimitamme kaikki tarjoilut räätälöidysti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kilpakeilaajille BowlCircus Vuokattissa on useita kilpailuja ympäri vuoden! Vuokatin kilpailuerät, tulokset ja muut kisatiedot löydät täältä
(linkki avautuu Vuokatin kilpailusivuille)