ELÄMYKSIÄ jokaiselle vantaan flamingossa

Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla viihdyt vaikka koko päivän! 
Flamingossa voit hohtokeilauksen lisäksi käydä elokuvissa, kylpylässä tai ostoksilla. Varaa huone Break Sokos Hotellista ja vietä mukava miniloma!

Flamingon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 20 erinomaista keilarataa ja 7 huipputason biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä ensiluokkaiset yksityistilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruoka-annoksia, snackseja sekä ryhmille sopivia korkealaatuisia menuvaihtoehtoja.

Ruokaa, saunoja ja edustustiloja

BowlCircus Flamingon VIP-tila

BowlCircus Flamingossa on helppoa yhdistää hohtokeilailuun kokous, sauna tai yksityinen juhlatilaisuus.

Saunaosastoa ja yksityistiloja voit käyttää yhdessä tai erikseen. Myös osa keilaradoista voidaan erottaa yksityiskäytöön, jolloin keilaradat, saunaosasto ja edustustilat mahdollistavat yksityisen, korkealaatuisen yhdessäolon. Kokous- ja yksityistilat on varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä. Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin.

BowlCircus-keittiöstämme tarjoilemme menut kokouksiin, juhlatilaisuuksiin tai hohtokeilauksen ohella nautittavaksi. Hohtokeilaus Flamingossa on keilausta hauskimmillaan!