BowlCircuksen - kuten keilailunkin - kantavana ideana on ollut tarjota onnistumisen tunteita ja hyvää fiilistä koko porukalle.

Keilailu sopii kaikille! Se on yksi harvoista lajeista, jonka parissa viihtyvät niin pienet lapset kuin isovanhemmatkin. Lapsille suunnatut automaattiset ränniesteet auttavat pitämään keilapallon keilaradalla koko heiton ajan, näin keilapallo osuus aina keiloihin. BowlCircus-keilaviihdekeskuksissa ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla.

Järjestä virkistävän erilaiset juhlat meillä - olipa kyseessä synttärit, polttarit, pikkujoulut, valmistujaiset tai vaikka häät. Tutustu paketteihimme ja ota yhteys myyntipalveluumme. Rakennetaan yhdessä sinulle sopivin tilaisuus.
 

BowlCircuksessa työhyvinvointikin saa uuden merkityksen. Keilailu,
hohtokeilailu ja biljardi sopivat liikunnaksi ja virkistykseksi kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja kaikki tarvittavat pelivälineet löytyvät BowlCircus-keilaviihdekeskuksista. Tyyli on vapaa, mutta tarvittaessa tarjoamme huippuluokan ohjausta koko ryhmälle.

Meillä voit myös pitää kokouksia ja seminaareja suuremmallakin ryhmällä. Monipuoliset tilat ja huipputekniikka mahdollistavat erilaiset tilaisuudet ja juhlat. Oma valmistuskeittiömme laatii aina sopivat tarjoilut ja mikä sen mukavampaa kuin päättää päivä hohtokeilailuun tai saunan lauteille. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, suunnitellaan yhdessä paras kokous tai juhla.