JPUHAKKA-4839.jpg
BowlCircus vapaa tyyli 2015.jpg
kalevala korut.jpg
BowlCircus Kimmo heittaa.jpg
JPUHAKKA-4839.jpg

Bowlcircus keilaviihdekeskukset


Hohtokeilailua, biljardia, kokouspalvelut, saunaosastot sekä maistuvaa ruokaa koko porukalle. Meidät löydät Flamingosta, Sellosta, Vuokatista ja Saimaalta.

SCROLL DOWN

Bowlcircus keilaviihdekeskukset


Hohtokeilailua, biljardia, kokouspalvelut, saunaosastot sekä maistuvaa ruokaa koko porukalle. Meidät löydät Flamingosta, Sellosta, Vuokatista ja Saimaalta.

Hohtokeilaus on hauskinta porukalla.

HOHTOKEILAUSTA BowlCircus Keilaviihde-keskukSISSA

BowlCircus on uudistanut suomalaisten käsitystä keilailusta ja keilahalleista jo vuodesta 2008. Yrittäjä ja huippukeilaaja Kimmo Lehtosen tavoitteena on ollut luoda hohtokeilailusta koko kansan vapaa-ajanviettotapa.

Tervetuloa kokemaan BowlCircus keilaviihdekeskusten tunnelma

biljardi

Kaupungit parhaat pöydät, komeimmat tilat ja tiukimmat pelit. Myös VIP-tiloissa. Lue lisää!

saunat & kokoustilat

Varaa ikimuistoinen keilailta koko porukalle. Sauna-, kokous- ja edustustilat löydät jokaisesta toimipaikastamme. Lue lisää toimipaikoista!

juomaa ja snackseja

Isoon ja pieneen nälkään - radalle tai jälkipelien evääksi ennen ja jälkeen keilailun. Lue lisää!

 

BowlCircus vapaa tyyli 2015.jpg

Hauskaa koko porukalla


BowlCircuksessa järjestät juhlat, pikkujoulut, kokoukset, seminaarit, tyky-päivät...

Hauskaa koko porukalla


BowlCircuksessa järjestät juhlat, pikkujoulut, kokoukset, seminaarit, tyky-päivät...

BowlCircuksen - kuten keilailunkin - kantavana ideana on ollut tarjota onnistumisen tunteita ja hyvää fiilistä koko porukalle.

Keilailu sopii kaikille! Se on yksi harvoista lajeista, jonka parissa viihtyvät niin pienet lapset kuin isovanhemmatkin. Lapsille suunnatut automaattiset ränniesteet auttavat pitämään keilapallon keilaradalla koko heiton ajan, näin keilapallo osuus aina keiloihin. BowlCircus-keilaviihdekeskuksissa ränniesteet ovat saatavissa pelaajakohtaisesti kaikilla keilaradoilla.

Järjestä virkistävän erilaiset juhlat meillä - olipa kyseessä synttärit, polttarit, pikkujoulut, valmistujaiset tai vaikka häät. Tutustu paketteihimme ja ota yhteys myyntipalveluumme. Rakennetaan yhdessä sinulle sopivin tilaisuus.
 

BowlCircuksessa työhyvinvointikin saa uuden merkityksen. Keilailu,
hohtokeilailu ja biljardi sopivat liikunnaksi ja virkistykseksi kaikenikäisille sukupuolesta riippumatta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja kaikki tarvittavat pelivälineet löytyvät BowlCircus-keilaviihdekeskuksista. Tyyli on vapaa, mutta tarvittaessa tarjoamme huippuluokan ohjausta koko ryhmälle.

Meillä voit myös pitää kokouksia ja seminaareja suuremmallakin ryhmällä. Monipuoliset tilat ja huipputekniikka mahdollistavat erilaiset tilaisuudet ja juhlat. Oma valmistuskeittiömme laatii aina sopivat tarjoilut ja mikä sen mukavampaa kuin päättää päivä hohtokeilailuun tai saunan lauteille. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, suunnitellaan yhdessä paras kokous tai juhla.

kalevala korut.jpg

Lahjaksi keilailua


Anna lahjaksi BowlCircus -lahjakortti tai uniikki BowlCircus Kalevala Koru.

Lahjaksi keilailua


Anna lahjaksi BowlCircus -lahjakortti tai uniikki BowlCircus Kalevala Koru.

RUUTU

HOHDE

BowlCircus-keilasarjan korut Ruutu ja Hohde on suunnitellut Kalevala Korun pääsuunnittelija Kirsti Doukas. Koruja voit ostaa BowlCircus-keilaviihdekeskuksissa. Korujen tuotosta annetaan 10 euroa/koru Lastenklinikan Kummit ry:lle.

RUUTU

Ruutu-koru kuvaa sitä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, joka muodostuu keilailun parissa erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kesken. Koru heijastaa vuorovaikutusta ja liikettä, jota liikunnan muodossa yhdistää ihmiset. Keilailussa sarja muodostuu ruutu kerrallaan, aivan kuten elämässäkin, päivä kerrallaan. Hinta 140 eur

HOHDE

Hohde-koru kuvastaa niitä arvokkaita hetkiä, joita ystävien kesken vietetään keilailun parissa. Harrastus kokoaa erilaiset ryhmät yhteen. Jokaisella keilaajalla on vuorotellen mahdollisuus olla tähti. Hohde-korun pallo kuvaa elämän jatkuvuutta. Se pyörii omia linjojaan, osin tuttuja, osin uusia, muttei koskaan täysin samoja. Se etsii uusia reittejä saapumatta koskaan perille, tuoden iloja, suruja, kokemuksia. Hinta 140 eur
 

BOWLCIRCUS LAHJAKORTTI

Aina varma valinta keilailun ystävälle on BowlCircus -lahjakortti. Ota yhteyttä toimipisteisiimme ja esitä toiveesi lahjakortista. Lahjakortti kattaa keilavuorot, biljardia, ravintolan tuotteita ai vaikkapa saunaoasaton tilavuokran.

BowlCircus Kimmo heittaa.jpg

Bowlcircuksen tarina


Bowlcircuksen tarina


Kimmo Lehtonen

keilaaja & yrittäjä

Kimmo Lehtonen on suomalainen huippukeilaaja, joka on kuulunut suomalaisen kilpakeilailun eliittiin jo neljällä vuosikymmenellä.

Lehtonen on tunnettu ja arvostettu Suomen maajoukkuekeilaaja. Hän on myös kiertänyt ammattilaiskiertuetta Yhdysvalloissa.

Ensimmäisen yrityksensä, Suomen Citypuhdistuksen hän on perustanut vuonna 1993. Yrittäjähenkisenä huippu-urheilijana Kimmo halusi laajentaa yritystoimintaa rakastamansa lajin pariin, josta alkoi BowlCircuksen tarina.

BOWLCIRCUS

UPEAT KEILAVIIHDEKESKUKSET

Kimmo Lehtosen perustamat BowlCircus-keilaviihdekeskukset haluavat tarjota jokaiselle onnistumisen iloa hohtokeilailun merkeissä.

BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita. Keilailu on myös hyvä liikuntamuoto, josta innokkaimmat voivat tehdä itselleen kilpaharrastuksen.

Ensimmäisen keilahallinsa Lehtonen perusti 2005 Vuokattiin ajatuksenaan uudistaa perinteistä keilailukulttuuria.

 

 

Syyskuussa 2008 avattiin pääkaupunkiseudun ensimmäinen BowlCircus Vantaan upeassa Flamingon viihdekeskuksessa. Marraskuussa 2008 kauppakeskus Sello sai oman BowlCircus-keilaviihdekesuksensa elokuvien ja ravintoloiden seuraksi. Holiday Club Saimaalle BowlCircus avattiin vuonna 2011.

BowlCircuksen tarina sai jatkoa kesällä 2012, kun vuonna 1941 avattu Ruusulan keilahalli sekä Ravintola Mercur siirtyivät Kimmo Lehtonen Oy:n omistukseen. Ruusulan keilahalli toimi BowlCircus -keilaviihdekeskuksena vuosina 2012-2016.