Kimmo Lehtonen

keilaaja & yrittäjä

Kimmo Lehtonen on suomalainen huippukeilaaja, joka on kuulunut suomalaisen kilpakeilailun eliittiin jo neljällä vuosikymmenellä.

Lehtonen on tunnettu ja arvostettu Suomen maajoukkuekeilaaja. Hän on myös kiertänyt ammattilaiskiertuetta Yhdysvalloissa.

Ensimmäisen yrityksensä, Suomen Citypuhdistuksen hän on perustanut vuonna 1993. Yrittäjähenkisenä huippu-urheilijana Kimmo halusi laajentaa yritystoimintaa rakastamansa lajin pariin, josta alkoi BowlCircuksen tarina.

BOWLCIRCUS

UPEAT KEILAVIIHDEKESKUKSET

Kimmo Lehtosen perustamat BowlCircus-keilaviihdekeskukset haluavat tarjota jokaiselle onnistumisen iloa hohtokeilailun merkeissä.

BowlCircus-keilaviihdekeskusten tarkoituksena on olla enemmän kuin keilahalli ja tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita. Keilailu on myös hyvä liikuntamuoto, josta innokkaimmat voivat tehdä itselleen kilpaharrastuksen.

Ensimmäisen keilahallinsa Lehtonen perusti 2005 Vuokattiin ajatuksenaan uudistaa perinteistä keilailukulttuuria.

 

 

Syyskuussa 2008 avattiin pääkaupunkiseudun ensimmäinen BowlCircus Vantaan upessa Flamingon viihdekeskuksessa. Marraskuussa 2008 kauppakeskus Sello sai oman BowlCircus-keilaviihdekesuksensa elokuvien ja ravintoloiden seuraksi. Holiday Club Saimaalle BowlCircus avattiin vuonna 2011.

BowlCircuksen tarina sai jatkoa kesällä 2012, kun vuonna 1941 avattu Ruusulan keilahalli siirtyi Kimmo Lehtosen omistukseen. Samalla BowlCircus-keilaviihdekeskuksista tuli keilailualan markkinajohtaja Suomessa.