Flamingo 010 yleiskuva.jpg
Sello yleiskuva5.jpg
BowlCircus Vuokatti2.jpg
BowlCircus Saimaa.jpg
Flamingo 010 yleiskuva.jpg

BowlCircus Flamingo


BowlCircus Flamingo löytyy Suomen suurimmasta viihde- ja ostoskeskuksesta Vantaalta.

SCROLL DOWN

BowlCircus Flamingo


BowlCircus Flamingo löytyy Suomen suurimmasta viihde- ja ostoskeskuksesta Vantaalta.

ELÄMYKSIÄ jokaiselle vantaan flamingossa

Flamingon viihdekeskuksessa Vantaalla viihdyt vaikka koko päivän! 
Flamingossa voit hohtokeilauksen lisäksi käydä elokuvissa, kylpylässä tai ostoksilla. Varaa huone Break Sokos Hotellista ja vietä mukava miniloma!

Flamingon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 20 erinomaista keilarataa ja 7 huipputason biljardipöytää, edustava ja tyylikäs saunaosasto sekä ensiluokkaiset yksityistilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruoka-annoksia, snackseja sekä ryhmille sopivia korkealaatuisia menuvaihtoehtoja.

Ruokaa, saunoja ja edustustiloja

BowlCircus Flamingon VIP-tila

BowlCircus Flamingossa on helppoa yhdistää hohtokeilailuun kokous, sauna tai yksityinen juhlatilaisuus.

Saunaosastoa ja yksityistiloja voit käyttää yhdessä tai erikseen. Myös osa keilaradoista voidaan erottaa yksityiskäytöön, jolloin keilaradat, saunaosasto ja edustustilat mahdollistavat yksityisen, korkealaatuisen yhdessäolon. Kokous- ja yksityistilat on varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä. Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin.

BowlCircus-keittiöstämme tarjoilemme menut kokouksiin, juhlatilaisuuksiin tai hohtokeilauksen ohella nautittavaksi. Hohtokeilaus Flamingossa on keilausta hauskimmillaan!

Sello yleiskuva5.jpg

BowlCircus Sello


BowlCircus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

BowlCircus Sello


BowlCircus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

ESPOOSSA KEILATAAN SELLOSSA!

Espoon Sello on Suomen yksi Suomen suosituimmista kauppakeskuksista, jossa voit helposti yhdistää ostokset ja vapaa-ajan vieton
keilailun, elokuvien ja hyvän ruoan parissa. Ilta jatkuu yömyöhään Sellon uudessa O'Learys-tapahtumaravintolassa.

Sellon BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 erinomaista keilarataa (10 ja 6 rataa vastakkain), 5 biljardipöytää, tyylikäs saunaosasto sekä yksityiskäyttöön soveltuvat kokous- ja juhlatilat. Anniskeluoikeuksilla varustetusta ravintolasta tarjoamme ruokaa ja snackseja päivittäin, lisäksi valikoimastamme löytyy korkealaatuisia ja maukkaita erikokoisille ryhmille sopivia menuvaihtoehtoja.

MONIPUOLISET TILAT MONEEN KÄYTTÖÖN

Yksityiset juhlat Sellossa

Sellon keilaviihdekeskus sopii sekä koko perheen vapaa-ajan viettopaikaksi että usean sadan hengen juhlatilaksi.  Keilaviihdekeskuksesta löytyvät hohtokeilaratojen ja biljardipöytien lisäksi kokoustilat, saunaosasto sekä erillinen yksityiskäyttöön soveltu parvi, jossa sijaitsee 2 biljardipöytää. Tilat ovat datayhteyksin varustettuja. 

Erillinen saunaosasto koostuu edustavasta sauna- ja yksityistilasta. Saunaosastolta löydät kaikki tarvittavat saunomistarpeet pyyhkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Erikoisuutena voit seurata keilaradan tapahtumia löylyhuoneesta. Kaikki tarjoiluvaihtoehtomme menuista juomiin on mahdollisuus tilata saunaosastolle sekä muihin yksityistiloihin.

 

BowlCircus Vuokatti2.jpg

BowlCircus Vuokatti


Suomen monipuolisin matkailukeskus Vuokatti on myös yksi Suomen parhaita keilauspaikkoja.

BowlCircus Vuokatti


Suomen monipuolisin matkailukeskus Vuokatti on myös yksi Suomen parhaita keilauspaikkoja.

VUOKATISTA KAIKKI ALKOI

Vuokatissa voit yhdistää useita eri sisä- ja ulkoharrasteita. Vuokatin kaunis luonto tarjoaa useita eri ulkoiluvaihtoja vuodenajasta riippumatta. Vauhdikkaan päivän voit päättää vaikkapa Katinkullan rentouttavassa kylpyssä.

Vuokatin upea keilaviihdekeskus on perustettu jo 2005 golfkenttien ja Katinkullan lomakeskuksen läheisyyteen. Vuokatin BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 16 keilarataa (8 ja 8 rataa vastakkain) sekä 3 biljardipöytää. Keilaviihdekeskuksen biljardisalissa on 3 kilpatason biljardipöytää ja salin voit vuokrata myös yksityiskäyttöön. Vuokatin keilaviihdekeskuksen saunaosasto koostuu sauna- ja yksityistilasta, keilaviihdekeskuksen ravintola-alueella on mukava viettää iltaa ja seurata vaikka urheilulähetyksiä.
 

MONIPUOLINEN BOWLCIRCUS VUOKATTI

Hohtokeilausta Vuokatissa

BowlCircus Vuokatin saunatiloissa voit seurata keilailua heittäessäsi löylyjä. Löylyihin mahtuu kerrallaan noin 10 ja saunatiloihin 15 henkilöä. Samalla voit katsoa vaikkapa urheilua saunaosaston näytöiltä.

Saunaosaston yksityistila on varustettu modernilla tekniikalla ja datayhteyksillä, tila sopii mainiosti kokoustilaksi. Myös biljardisalimme on mahdollisuus varata kokonaan yksityiskäyttöön. Toimitamme kaikki tarjoilut räätälöidysti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kilpakeilaajille BowlCircus Vuokattissa on useita kilpailuja ympäri vuoden! Vuokatin kilpailuerät, tulokset ja muut kisatiedot löydät täältä
(linkki avautuu Vuokatin kilpailusivuille)
 

BowlCircus Saimaa.jpg

BowlCircus Saimaa


BowlCircus Saimaa sijaitsee nimensä mukaisesti Saimaan rannalla, Holiday Club Saimaan yhteydessä.

BowlCircus Saimaa


BowlCircus Saimaa sijaitsee nimensä mukaisesti Saimaan rannalla, Holiday Club Saimaan yhteydessä.

IDYLLISESTI SAIMAAN RANNALLA

Holiday Club Saimaalla lomailu on viety aivan uudelle ulottuvuudelle. Saimaan rannalla, luonnonkauniilla alueella sijaitseva lomakeskus tarjoaa matkailua kaikille aisteille. BowlCircus Saimaa sijaitsee Holiday Club Saimaan päärakennuksessa.
Saimaan BowlCircus-keilaviihdekeskuksessa on 12 rataa, keilaajia palvelee oma baari. Holiday Club Saimaan useat ravintolat tarjoavat herkut myös hohtokeilaajille. Keilauksen jälkeen voit viilentäytyä Cirque de Saimaan kylpylässä ja rentoutua Saunamaailman löylyissä ja suihkuissa.

UPEAT PUITTEET HOLIDAY CLUB SAIMAALLA

Myös Saimaalla hohtokeilataan

BowlCircus-keilaviihdekeskus on vain Saimaan monista upeista harrastuspaikoista! Holiday Club Saimaa on todellinen lomakeskus, jossa kaikki palvelut ovat saman katon alla.  Cirque du Saimaa -kylpylämaailma, jääareena, Saunamaailma Harmony Spa -hemmotteluhoitoineen sekä useat ravintolat takaavat rennon lomatunnelman. Kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös ensiluokkainen golf-kenttä, Kauppakeskus Capri ja Angry Birds Activity Park.

Holiday Club Saimaa tarjoaa huippuluokan tilat kokouksiin ja tapahtumiin. Lähes kaikki kokoustilat voidaan yhdistää keskenään yhdeksi isoksi tilaksi muunneltavien väliseinien avulla. Kysy lisää HCR Saimaan myyntipalvelusta!